donderdag 20 mei 2010

We zijn weer terug in Orlando

Vanochtend hebben we het echt heel rustig aangedaan. Eerst nog heerlijk met z'n vieren ontbeten. Deze keer bestond het ontbijt uit een beker koffie/thee bij Starbucks en een heerlijk broodje bij Subway vandaan. We zaten heerlijk op het terras bij Starbucks en hebben zeker tot kwart voor 11 daar gezeten. We waren het allevier erover eens dat de dag ervoor echt een grandioze dag was geweest. Maar nu gingen we allebei weer een andere kant uit. Zij hadden nog anderhalve week te gaan en voor ons gaat het nu echt opschieten. We hadden dan ook al besloten om vannacht al een overnachting in Orlando te doen. Konden we mooi morgen ons laatste inkopen doen. Nu had ik al eens op het Floridaforum verschillende berichten gelezen over het Kelly Park. Dus leek het mij geweldig om vanuit St. Augustine een weg binnendoor te nemen richting Kelly Park. Ten eerste vond ik het wel leuk omdat één van onze dochters Kelly heet en ten tweede als ik de berichten moest geloven was het daar geweldig. Dus tomtom ingesteld naar Kelly Park. Nu wist ik alleen de weg waar het aanzat, maar geen huisnummer. Nou dan ga je dus ook prompt de verkeerde kant uit, na navraag gedaan te hebben bleek ook dat we i.p.v. naar rechts links moesten aanhouden. Vlak voor Kelly Park, zat een zaakje waar je een opgeblazen binnenband kon huren. Nu zijn deze banden aardig groot en behoorlijk hard opgeblazen, dus dat werd echt proppen in de auto. Maar met de 2 banden op de achterbank zijn we verder gereden. Even later kwamen we aan bij een schitterend natuurgebied waar een riviertje door heen ging. Nu was het even met je band over een houten vlonder lopen naar het beginpunt. Hier kon je dan het water in om je heerlijk mee te laten drijven. Er stond best wel wat stroming, maar het water was echt kraakhelder. Je kon de vissen zien zwemmen. Het grootste wat we hebben gezien was ongeveer 35 cm. André heeft ook nog een wasbeertje gezien. Nadat we de rivier één keer helemaal hadden gedaan. Kon je vanaf het eindpunt weer teruglopen met je band naar waar onze spullen lagen. Hierna heerlijk even wat gegeten om daarna nog een keer te gaan. Toen we voor de tweede keer terug waren, zijn we weer de auto ingestapt. Eerst even de banden terugbrengen om daarna door te rijden naar Orlando. Nu ligt het niet zover van Orlando vandaan dus een klein uurtje later waren we dan ook al op de plaats van besstemming. Nu had ik al voor morgenavond een hotel geboekt vlakbij het vliegveld. Dus maar eens kijken of we daar voor vanavond ook al terecht kunnen. Nou dit was geen probleem. 's Avonds nog heerlijk gegeten bij Cracker Barrel. Wat een gezellg restaurant is dit toch er hangt hier echt van alles aan de muur. Er valt genoeg te bekijken.







4 opmerkingen:

  1. Ik ben weer bijgelezen, leuk st Augustine en Kelly Park, de laatste gaan wij ook doen aankomende zomer. Jullie hebben het goed, en lekker huh? Cracker Barrel, nog lekker genieten hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje het zit er nagenoeg alweer op voor jullie. Het lijkt alweer zo ver vanaf dat we samen in het vliegtuig zaten. Denk dat het wel een hele geslaagde vakantie is geweest veel gedaan, veel gezien ook en mooie foto's gemaakt. Weet niet precies hoe laat jullie vliegen maar wens een aangename vlucht en welkom thuis. Leuk het blog te hebben meegelezen groetjes van Mar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer twee lekkere dagjes, wat vliegt de tijd toch voorbij in Florida; zoveel te doen ... Te snel voorbij dus eigenlijk (zeggen we uit eigen ervaring) ...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt! Jammer dat het er bijna op zit! Wij zijn helaas alweer een week thuis. Ik heb genoten van de verhalen van jullie en de foto's zijn zo herkenbaar! Ik krijg gelijk heimwee! Goede terugreis en tot kijk in de Hoogvliet! Heel wat anders dan de supermarkten in Amerika hahaha...
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen