dinsdag 18 mei 2010

Kennedy Space Center

Zo vandaag weer bijtijds opgestaan. Gisteravond nog tickets gekocht in het hotel voor Kennedy Space Center. Dus gauw douchen en weer op weg. Onderweg weer even gegeten om daarna richting Kennedy Space Center te rijden. Nu was het weer vandaag niet echt bijzonder, nogal veel bewolking onderweg en een zeer grauwe lucht. Toen we dan ook in de bus zaten om onze tour te gaan doen. Viel het echt met de bakken uit de lucht. Echt vreselijk noodweer, dus toen we dan ook moesten uitstappen bij de eerste stop waren we aardig nat. We kregen eerst een film te zien en daarna mocht je nog even rondlopen. Eénmaal buiten was het al weer aardig opgehouden. Dus op naar de volgende stop. Hier kwamen we in een enorme grote hal waar echt van alles te zien was. Hier konden we ons wel een tijdje bezighouden. Er was natuurlijk van alles te filmen en ook weer zat foto's gemaakt. Hierna kregen we nog één stop voordat we weer naar het visitors center reden. Hier kon je ook in een simulator. Volgens de folder moest dit echt helemaal het einde zijn. Dus wij gingen echt met het idee, nu gaan we het meemaken hoor. Maar eigenlijk vonden we het allebei een beetje tegenvallen, waarschijnlijk hadden we er teveel van verwacht. Hierna nog een schitterende 3D film gezien in het IMAX theather. Toen we hierna buiten kwamen regende het vreselijk. Echt we liepen te soppen in onze schoenen toen we richting de auto liepen. We gingen weer verder, de volgende stop zou zijn Daytona Beach. Dus de tomtom weer ingesteld en die gaf bijna anderhalf uur aan. Gelukkig werd het onderweg droog en toen we bij het volgende hotel aankwamen scheen zelfs het zonnetje. Dus gauw de spullen op de kamer en heerlijk even een stukje over het strand lopen. Auto's kwamen ons voorbij gereden op het strand. Verder nog een heel leuk gesprek gehad met een pools vrouwtje, zij was 7 jaar geleden naar Amerika verhuisd. Ze heeft hier ooit haar eigen hotel gehad maar heeft die helaas moeten sluiten. Na een tijdje gelopen te hebben zijn we terug gegaan om nog heerlijk een poosje te gaan liggen zonnen in de tuin van het hotel. Tenslotte was het schitterend weer geworden en daar moet je van profiteren. 's Avonds nog even richting Ocean Walk Shoppes gereden, in een folder gelezen dat je daar kon eten, winkelen en er was entertainment. Ook hier zat een barretje van Sloppy Joe, die waren we op Key West ook al tegen gekomen. Wij zijn gaan eten bij Johnny Rockets. Morgen gaan we onze vrienden Rob en Petra opzoeken in St. Augustine. Dus dan gaan we weer verder.












2 opmerkingen:

  1. Wij zijn ook in die simulator geweest hadden een beetje hetzelfde... Wel een leuke dag, en jullie zijn uiteindellijk aangeland in Daytona heerlijk hoor.

    Geniet nog lekker van Florida.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig hebben jullie nog heerlijk aan het einde van de dag van het zonnetje kunnen genieten. Mooie foto's wat een hal zeg wel indrukwekkend om te zien denk ik. Fijne reis nog verder vind het steeds leuk om jullie te volgen.

    BeantwoordenVerwijderen