vrijdag 21 mei 2010

Onze laatste dag

Zo vandaag is het dan echt onze laatste dag. Morgen vertrekken we al rond half 8 naar het vliegveld. Nu zitten we hier op een steenworp afstand vandaan, dus dat is wel lekker. Maar eerst nog even plannen maken voor vandaag. Wat gaan we doen vandaag, nou in ieder geval moesten er nog wat laatste inkopen gedaan worden. Dus op naar de Florida Mall. Hier hebben we een paar uur doorgebracht, konden namelijk heerlijk slagen hier. Wat gaan we verder nog bekijken. Nu wilde ik heel graag naar Disney downtown village. Tomtom ingesteld en een kleine 20 minuten later liepen we rond in Disney. Heerlijk alle winkeltjes even ingeweest en natuurlijk weer foto's gemaakt en het nodige is er weer gefilmd. Hierna terug gereden naar het hotel, om nog even gebruik te maken van het bubbelbad. Voordat we vanavond gingen eten, gelijk maar even de koffers ingepakt. Nu hadden we laatst in Sawgrass Mills een driedelige kofferset gekocht, dus ruimte genoeg voor alle bagage. Maar toen we zo bezig waren met al onze bagage bleek dat we toch genoeg hadden aan 3 koffers en 2 trolleys. Zo dat is in ieder geval één koffer minder. De koffers passen namelijk keurig in elkaar. Ook wel makkelijk voor degene die ons komt halen vanaf schiphol a.s. zaterdag. Hierna zijn we gaan eten bij een restaurantje wat hier voor de deur zit, Tony Roma's. Alleen heb ik duidelijk vanavond verkeerd gekozen, zat te twijfelen tussen 2 gerechten en volgens de serveerster was het ene gerecht lekkerder dan het andere. Dus ga ik van haar uit, maar dit was duidelijk geen succes. Nou ja kan gebeuren. Volgende keer beter, André heeft in ieder geval wel heerlijk gegeten. Hierna terug gelopen naar het hotel. Alle koffers zijn ingepakt zodat ik heerlijk nog even aan dit verslag kan werken. Wat hebben we een heerlijke vakantie achter de rug, echt ontzettend veel gezien in de 3 weken dat we nu weg zijn. We hebben natuurlijk New York en Memphis ook nog gedaan voordat we in Florida kwamen. Echt heerlijk genoten en zeker geen spijt van onze 3 weken gehad. Het volgende bericht komt als we al thuis zijn. Alleen zal dit wel zondag worden, we gaan zaterdagavond eerst nog heerlijk met Loes en Nelis naar de Toppers. Ja ik weet het, komt vreselijk uit deze avond. Zeker als je bedenkt dat we zaterdagmorgen om 7 uur landen. Maar ja het kan nu éénmaal niet anders. We hopen er maar op dat we in het vliegtuig heerlijk een paar uurtjes kunnen indutten.







5 opmerkingen:

  1. Lieve pap en mam,

    Wat fijn dat jullie echt genoten hebben deze vakantie, en wij zien jullie gelukkig morgen weer. Heb jullie wel gemist hoor.

    Tot morgen en een hele dikke kus van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat het er weer bijna op zit, maar jullie hebben het erg leuk gehad. Ik vond het in ieder geval leuk om mee te lezen en heb een hoop herkenbare dingen gelezen.
    Geniet nog even en een goede terugreis gewenst,
    groeten,
    Anita (Tans4USA)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Andre en Daphne,

    Het was een hele leuke trip, jammer dat het een einde inzicht is. Bedankt voor het blog keek altijd wel even wat jullie uitspookten ;-)

    Enne als jullie het volhouden tot aan het einde van het concert met de 'Toppers' nou dan mag je jezelf ook het predikaat TOPPERS geven hoor.

    Geniet nog even, en hoop voor jullie op een goede terug vlucht/reis !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was een mooie reis en ik heb genoten van het verslag. Wij hebben gelukkig nog een weekje. Goede reis terug!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jullie zij al lang en breed op pad als ik dit schrijf. Een hele goeie, rustige en relaxte reis terug en met een Toppersconcert zijn jullie vast gelijk helmaal van je jetlag af!

    BeantwoordenVerwijderen