zondag 23 mei 2010

Weer naar huis

Verslag van afgelopen vrijdag

Vanmorgen rond kwart voor 7 ging de wekker. Nadat we gedoucht hadden, zijn we gauw even beneden gaan ontbijten. We moesten bijtijds weg, want 5 over half 11 ging ons vliegtuig naar Newark. Dus even voor achten gingen we uitchecken om daarna richting het vliegveld te rijden. Nu gaf de tomtom maar 7 minuten aan, dus hier waren we dan ook zo. Nadat we de auto hadden terug gebracht bij Alamo, konden we met al onze bagage richting de incheckbalie van Continental Airlines. Hier werden we eigenlijk gelijk geholpen. Dus op naar de douane. Precies één van onze trolleys werd eruit gepikt. Wat bleek er zat nog een flesje aftersun in een plastic tasje in de trolley en ja dat mag natuurlijk niet. De hele trolley werd dus gelijk geïnspecteerd. Alles moest eruit, zelfs souvenirtjes werden uit de verpakking gehaald. Dat allemaal omdat er per ongeluk een flesje aftersun in de trolley was blijven zitten. Maar ja we weten het, dit mag nu éénmaal niet. Nadat alles bekeken was mochten we de trolley weer inpakken en konden we weer verder. Nu waren hier niet veel winkeltjes, dus hadden we algauw de gate opgezocht waar we gingen vertrekken. Meestal heb je op het vliegveld dat je moet betalen om op internet te gaan, maar wat bleek hier was het wel gratis internet. Dus heerlijk m’n tijd kunnen doorbrengen, door met Janny op MSN te zitten. Zo ging de tijd lekker snel totdat we konden boarden. Om 10 voor 10 mochten we dan ook boarden. Blijken we in het vliegtuig echt grandioze plaatsen te hebben, we zaten precies bij de vleugel en daar was een nooduitgang. Hierdoor hadden we ontzettend veel ruimte voor onze benen. Met deze ruimte wilden we wel gelijk doorvliegen naar Schiphol. Wat een geweldige plek om te zitten zeg. Nu zitten we te wachten op het vliegveld van Newark. Hier mogen we pas om kwart voor 5 boarden. Rond 1 uur waren we hier al geland, dus dan moet je toch je tijd zien door te komen. Nu hebben we van onze laatste dollars allebei nog maar een t-shirt van New York gekocht. Verder nog even langs de Starbucks geweest voor een koffie en een frappucino. Op aanraden van een collega, toch maar eens geprobeerd. Nou het is goed te drinken hoor. Nu hadden ze in het winkeltje waar we de t-shirts hadden gekocht, ook van die halve kussentjes voor in je nek. Nu leek het André toch wel lekker om deze voor in het vliegtuig aan te schaffen. Maar ook op het vliegveld kunnen de prijzen heel veel van elkaar schelen. Bijvoorbeeld het kussentje wat we gekocht hebben was bij het ene winkeltje 18 dollar, terwijl wij er 2 kochten voor 20 dollar.
Tijd gaat inmiddels al aardig opschieten nog 50 minuten en dan mogen we boarden. We hebben duidelijk niet de ruime plaaten van onze vorige vlucht. Nadat we gegeten hebben nemen we allebei maar een slaappilletje in om toch een poosje te gaan slapen. Nu is dit volgens mij aardig gelukt. Wel onrustig geslapen maar toch wel een poosje van de wereld geweest. Iets over half 7 zijn we geland en zijn we opgehaald door Janny en Daniëlle. Thuis wacht Kelly al op ons met koffie, thee en gebak. Op de dag al het nodige gewassen. 's Middags rond half vier komen Loes en Nelis ons ophalen om mee te gaan naar de Toppers. Nu is dit jaar het thema wit en zilver. Hier hebben we ons dan ook keurig aangehouden. Witte broek, wit shirt, zilveren zonnebril, zilveren schoentjes, wit/zilveren boa en onze witte pet die we hadden meegenomen uit New York. Ja we zagen er geweldig uit. Eenmaal bij de Arena zagen we alleen maar mensen met witte en/of zilveren kleding. 's Avonds echt genoten van het concert. Wat jetlag we hebben heerlijk heel de avond meegezongen met alle liedjes. Om kwart voor 2 lagen we op bed en toen ging dan ook wel het kaarsje uit.






1 opmerking:

  1. Mijn hemel!!, meteen door naar de Toppers...petje (een witte dan...) af hoor, en je zit waarschijnlijk meteen goed in je ritme.
    Welkom thuis en bedankt voor het mee laten genieten van jullie vakantie.
    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen