woensdag 5 mei 2010

Nog éénmaal Elvis

Vanmorgen werden we wakker gemaakt door het zonnetje wat onze kamer in scheen.
Dus gauw opgestaan om er weer een heerlijke dag van te maken. Onze plannen voor vandaag waren om naar Tupelo te rijden. Hier is Elvis geboren en zo konden we het huis zien waar hij de eerste jaren heeft doorgebracht. Dus na het ontbijt hebben we de tomtom ingesteld en die gaf aan 167 km. Dus op naar Tupelo. Hier konden we het huis zien waar hij geboren is, het kapelletje waar hij als kleine jongen gospelsongs heeft gezongen en een museum bekijken. Na alles op ons gemak bekeken te hebben zijn we onderweg naar huis nog even gestopt bij een Wallmart. Een geweldige winkel waar echt van alles te koop is. Zo hebben wij er in ieder geval een kabeltje gekocht die van de autoradio naar de I-pod gaat. Zo hebben we in ieder geval de komende tijd genoeg muziek
te luisteren tijdens onze autoritjes door Florida. Want met meer dan 700 nummers moet dit wel genoeg zijn. 's Middags nog even langs de souvenirwinkels geweest om voor André nog een t-shirt van Elvis te kopen. Hierna lekker genoten bij het zwembad.








3 opmerkingen:

  1. Old singers never die, they just fade away!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto,s,en... geniet nog lekker van het vakantie leven!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi, heel veel plezier in Florida. Wij zijn thuis maar hebben wederom een vlucht met veel turbulentie achter de rug. Heb het voorlopig wel even gehad met vliegen. Geniet heerlijk van de resterende dagen die in Florida worden doorgebracht. Leuke foto's een genot om te kijken en het blog is super om even bij te lezen.

    XXXX Angela en Mar,

    BeantwoordenVerwijderen