vrijdag 7 mei 2010

Dagje Seaworld

Inmiddels zijn we al weer een week onderweg. Waarin we al het nodige gezien hebben.
Even weer het verslag van gisteren.
Zo we zijn onze eerste dag in Florida goed begonnen. Voor vandaag stond Seaworld op het programma. 's Morgens eerst heerlijk ontbeten in het hotel om daarna richting Seaworld te rijden. Hier waren we al bijtijds dus zijn we maar gelijk begonnen om de dolfijnen eten te geven. Je kon nl. voor 7 dollar per persoon een klein bakje met vis kopen. We hebben allebei een bakje gekocht zodat we beide de dolfijnen eten konden geven. Hierna op ons gemak gelopen naar de show van Blue Horizon, echt een geweldig mooie show. 's Middags hebben we de show nog een keer gezien, André had hem 's morgens bijna helemaal gefilmd en dan krijg je toch niet alles mee met wat er om je heen gebeurd. Aangezien we allebei gek zijn op achtbanen moesten we die natuurlijk ook doen. Dus op naar de Manta. Het duurde een half uurtje voordat we erin mochten maar dat is natuurlijk niets vergeleken met de wachttijden die we laatst in Euro Disney hadden. Hierna maar gelijk doorgelopen naar Journey to Atlantis. Het was hier heerlijk rustig en konden we gelijk doorlopen. Nu stap je hier in een bootje en wordt onderweg al een paar keer natgespoten door kleine straaltjes water. Maar dat was nog niets want op het laatst ga je van een behoorlijke hoogte loodrecht naar beneden. Nou toen waren we niet een beetje nat maar echt helemaal doorweekt. We hadden geen droog stukje meer echt alles was nat. Nou toen zijn we nog maar een keer gegaan, we mochten blijven zitten en hadden dit keer het bootje voor ons alleen. Hierna gelijk maar doorgelopen naar de volgende achtbaan de Kraken. Ook hier was het hheerlijk rustig dus konden we weer gelijk doorlopen. Deze achtbaan hebben we maar gelijk ook 2 keer gedaan. Hierna eerst eens op ons gemak gegeten, we hadden 's morgens een All Day Dining Deal pas gekocht, je kan dan de hele dag eten en drinken. 's Middags zijn we dus weer naar de show van Blue Horizon geweest om daarna door te lopen naar de volgende show nl. Alure. Echt een geweldige mooie show met heel veel acrobatiek erin. 's Avonds om half 7 dan echt voor ons de laatste show van de dag gezien nl. die van Shamu. Een schitterend beest om te zien. Na ook van deze show genoten te hebben, zijn we terug gelopen naar onze auto. Het park zou toch dicht gaan en het was wel mooi geweest voor vandaag.










3 opmerkingen:

  1. Nou dat ziet er heeeel leuk uit allemaal in Seaworld. Leuke foto's, prachtig die met de dolfijnen!!!

    Nog heel veel plezier van ons !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo rick,

    wat leuk toch dat jij ons zo trouw volgt en iedere keer een reactie achterlaat. echt geweldig vinden we dit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh gaaf 8-banen nou jullie hebben je hart opgehaald. En die auto wow daar rijden jullie de komende tijd in niet verkeerd zeg!!
    Lekker genoten van deze dag en de temperatuur daar.... moet je eens weten hoe koud het hier is op het ogenblik. In Nederland lopen we weer met de winterjassen aan brrrr.

    BeantwoordenVerwijderen