woensdag 7 april 2010

Nog maar 3 weken te gaan

Zo hier zijn we dan weer eens. Morgen over 3 weken is het dan eindelijk zover. Dan kunnen we heerlijk gaan genieten van onze vakantie. Nu het zo dichtbij komt, zijn we echt druk aan het aftellen. Vanaf vorig jaar juni zijn we al bezig met de eerste voorbereidingen. Maar dan duurt het nog zo ontzettend lang. Vorige week heb ik alle adressen van de hotels die geboekt zijn in onze TomTom gezet. Dus met het einde inzicht kunnen we ons nu echt bezig gaan houden met wat gaat er allemaal mee. Binnenkort dus maar eens de zomerkleren gaan opzoeken en kijken wat we meenemen. Niet al teveel natuurlijk, want we willen nog wel gaan shoppen daar. Ik heb de laatste maanden aardig wat reisverhalen gelezen, wat trouwens heerlijk is om te doen en overal kwam ik toch wel tegen dat je grandioos kunt winkelen in Florida. De nodige malls en outletcenters kom je ertegen, dus daar moeten we zeker gaan kijken. Verder staat er nog het één en ander op het programma de komende 3 weken. Precies een week voordat wij naar Amerika gaan hebben we nog Elvis in Concert. Kunnen we alvast heerlijk in de stemming komen. Maandag 3 mei gaan we tenslotte Graceland bezichtigen.

Gelukkig herleeft Elvis in de productie ‘Elvis In Concert’. Dit waardige tribute aan The King is een groot feest voor Elvis fans en liefhebbers van Rock ‘n’ Roll. De show bestaan uit maar liefst drie ‘Elvissen’ in drie wervelende showblokken ‘The Early Years’, ‘The Comeback’ en ‘The Vegas Years’. Alle aspecten uit de grootse carrière van Elvis komen voorbij: van ruwe rockabilly held tot gestileerde showman. Rockt u mee met Elvis?

4 opmerkingen:

  1. Hi Daphne, nog even geduld maar het schiet al lekker op voor jullie. Op naar de 29e !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha die Rick,
    Ja we hebben er super veel zin in. Ben echt benieuwd of wij ook het Florida virus hebben als we er éénmaal geweest zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi

    wat een leuke route.
    Ik ga jullie zeker volgen, dit vind ik een route die ik ook wel zou willen doen.

    gr

    john en marina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo John en Marina,

    Ja het lijkt ons ook een geweldige reis. Morgen over 2 weken is dan zover. Zag trouwens dat jullie ook naar Florida gaan, alleen voor jullie duurt het nog even. Ben echt benieuwd naar Florida, wordt voor ons de 1e keer.

    groetjes André en Daphne

    BeantwoordenVerwijderen