woensdag 14 april 2010

Nog maar 2 weken te gaan

Oh het gaat nu echt opschieten hoor. We zijn inmiddels weer een week verder. Nog 2 weken en dan zijn we druk bezig met onze koffers in te pakken. Zo'n laatste dag voor vertrek geeft meestal een hoop gestress. Op het laatste moment heb je altijd nog wel iets van kleding wat eigenlijk toch wel mee moet op vakantie, dus nog maar gauw even wassen en strijken. Hebben we echt aan alles gedacht, vergeten we echt niets. Dus ben ik van de week alvast maar begonnen om alles wat ik heb aan bevestigingen bij elkaar in een map te doen. Inmiddels zijn dit er al aardig wat t.w. verschillende hotelovernachtingen, de E-tickets voor onze vluchten, de Hop on Hop off bus in New York, de VIP tour door Graceland, voucher voor de huurauto in Memphis, Chevrolet Cobalt (of gelijkwaardig), de voucher voor de huurauto in Florida, Chevrolet Equinox (of gelijkwaardig), voor Seaworld en Busch Garden, het dolfijnen spotten met de Seascreamer en niet te vergeten de snorkel reef en champagne sunset cruise. Dus even alles bij elkaar gezocht zodat we dit alvast niet meer vergeten. Afgelopen zondag nog even 's middags bij Rob en Petra op visite geweest. Zij gaan dit jaar ook naar Florida, maar komen 11 mei aan in Miami. Dus even de routes naast elkaar leggen om te kijken of we elkaar nog ergens kunnen ontmoeten. Wat blijkt 18 mei zitten we allebei in St. Augustine.

10 opmerkingen:

  1. Spannend Daphne, nog even geduld, en het is zover. Lekker hoor...enne, die twee weken zijn zo om.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Joepi de poepi, wat gaat het nu lekker opschieten!! Dat gestress rond het koffers inpakken heb ik er graag voor over...dan kunnen we tenminste fijn vertrekken!! We tgellen met jullie mee af, wij vertrekken dan ook bijna, heerlijk!! Veel voorpret!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Rick en Aggie,

    Ja de laatste 2 weken zijn nu zo om en natuurlijk heb ik het gestress rond de koffers inpakken er graag voor over. Zeker als je weet dat we daarna 23 dagen kunnen genieten van een grandioze vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zal je wat leuks vertellen we hebben precies dezelfde vlucht met elkaar grappig!!
    Nog even en dan mogen we als alles goed gaat natuurlijk want het gaat er wel een beetje om spannen. Maar van het positieve uitgaande zien wij jullie wellicht in het vliegtuig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja ik had al gezien dat jullie ook 29 april met Continental Airlines vliegen. Wij blijven t/m zondagmiddag in New York en vliegen daarna door naar Memphis. Jullie zijn heerlijk een week in New York. Ben echt benieuwd wanneer er weer gevlogen mag worden. Het gaat nu echt opschieten.
    Dus tot de 29e.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja je schreef het natuurlijk ook al op mijn weblog maar had nog even niet door dat we ook met dezelfde vlucht gaan. Dacht dat enkel de datum de match was. Wat heerlijk na NY naar Memphis te gaan. Lijkt me ook zo'n belevenis Graceland. Daarna door naar Florida het wordt echt genieten zo te lezen. Heel veel plezier misschien herken ik jullie wel, ga even goed je foto bestuderen haha. Zou toch een bak zijn als we ook naast elkaar zaten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heb even gekeken op de reispapieren maar wij zitten op de stoelen 21 E en F. Dus waar zitten jullie in het vliegtuig. Zou zeker een mop zijn als we naast elkaar komen te zitten. Jullie hebben geen foto geplaatst, dus kunnen we jullie niet bestuderen. Of we komen jullie in New York tegen, gaan jullie toevallig ook met de hop on hop off bus mee op vrijdag en zaterdag. Nou we horen het wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Waar wij zitten nou je gaat heel hard lachen. Precies achter jullie. Op de stoelen 22 E en F.
    Nou is ie niet leuk wat is de wereld klein.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja dit is echt niet te geloven hoor dat jullie precies achter ons zitten. Nou in ieder geval tot volgende week.

    BeantwoordenVerwijderen