maandag 19 april 2010

Het is bijna zover

Zo onze vakantie komt nu echt in zicht, nog anderhalve week te gaan en dan gaan wij net als vele anderen van het Floridaforum de oversteek maken naar Amerika. Tenminste daar gaan we wel vanuit. Nadat er in IJsland een vulkaan is uitgebarsten waarbij er nu nog steeds een grote zwarte aswolk in de lucht hangt. Ben je er niet echt zeker van. Het is echt heel vreemd dat je al 4 dagen geen vliegtuig in de lucht ziet. Dus laat al die ellende nu over zijn, zodat er weer gewoon mensen naar hun vakantiebestemming kunnen vliegen. Het is toch vreselijk voor al die mensen die de afgelopen 4 dagen hadden willen vertrekken, maar niet verder kwamen dan het vliegveld. Het afgelopen weekend de berichtgeving hierover goed in de gaten gehouden, want het zit je toch niet echt lekker. Als je precies 2 weken voor vertrek te horen krijgt dat er geen vliegverkeer mogelijk is. Nu duurt het voor ons nog heel even, dus zal het allemaal wel goed komen. Tenminste daar gaan we wel vanuit. Verder hebben we het afgelopen weekend nog 2 hotels geboekt t.w. een overnachting in Daytona Beach met een hotel aan het strand. Voor het tweede hotel zitten we een nachtje in St. Augustine, ook met het hotel gezellig aan het strand. Hier gaan we Rob en Petra ontmoeten, zij zijn die dag ervoor aangekomen.

7 opmerkingen:

  1. Ja nog negen dagen voor Andre en jou.
    Ik duim dat jullie er geen hinder van hebben.
    Gelukkig heb je nog even maar spannend is het allemaal wel.

    GAAAF een hotel aan het strand vind ik ook leuk, maar dat weet je. Daytona Beach is toch heel anders als de stranden die wij kennen als Castricum, Bergen.. Leuk dat jullie bekenden ontmoeten in St Augustine..

    Spannend he Daphne ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja nu het zo dicht bijkomt, is het toch wel spannend. Ben echt benieuwd naar onze hele reis die we gaan doen. Zeker met 2 extra binnenlandse vluchten er nogeens extra bij. Maar we hebben er super veel zin in hoor. Dus dat wordt heerlijk genieten 23 dagen lang.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk, positief blijven is altijd een deugd!! We gaan gewoon allemaal volgende week op reis, de luchtvaart komt weer langzaam op gang en het vertrouwen groeit. We laten ons nog niet gek maken...(werd het wel langzaam)!!
    Keep on smiling!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja het zat ons de afgelopen dagen ook echt niet lekker hoor. Maar nu het weer een beetje op gang begint te komen, hebben we er wel weer vertrouwen in. Dus dat wordt vanaf eind volgende week heerlijk genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het gaat vast goed komen met jullie vlucht. Ik heb goede hoop dat mijn man donderdag naar huis kan en mijn familie de dag erna. Wat leuk dat jullie nog mensen gaan ontmoeten tijdens jullie vakantie! Nog maar 2 weekjes en dat is zo, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben ook van het forum en duim net zo hard mee!! Wij vertrekken 1 mei.

    Zoals het er nu uit ziet gaat het helemaal goed komen pffff.

    Groetjes Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo pumi1000,
    Ja wij gaan er nu ook wel vanuit dat het allemaal goedkomt. Dus nog even en dan wordt het heerlijk genieten. Ben echt benieuwd naar wat we allemaal zien.

    BeantwoordenVerwijderen