dinsdag 30 maart 2010

Weekendje Disneyland Parijs



We zijn weer thuis van een grandioos weekendje Disneyland Parijs. Maar laten we bij zaterdagmorgen starten. 's Morgens om kwart over 5 stonden Kelly, Ricardo en Vincent al op de stoep. We waren er helemaal klaar voor om er een geweldig weekend van te maken. Na ook hun spullen in geladen te hebben konden we vertrekken. Rond 10 uur waren we bij Disney en konden we gaan genieten van alle attracties die Disney te bieden heeft. Aangezien we alle zes nog nooit in het Walt Disney studio park waren geweest. Besloten we om daar te gaan starten. We konden toch 4 dagen genieten van beide parken. De eerste attractie die we wilden doen was The tower of terror hotel.
Aangezien er bij ons een klein technisch probleempje was, mochten we nog een keer extra. Dat begon al goed. Dus na 2 keer geweest te zijn, op naar de volgende attractie. We besloten om een fastpass te halen voor Rock 'n roller coaster. (Dit bleek na die 4 dagen onze favoriete attractie te zijn). Alle 6 vinden we achtbanen geweldig, dus die werden ook zo vaak mogelijk gedaan. Op zaterdag en zondag was het erg druk in het park. Maar toch hebben we nog aardig wat kunnen doen in deze 2 dagen.
Maandag was dan eindelijk de dag waar we al een poosje naar uit hadden gekeken. Onze 25 jarige trouwdag. Onze dochters hadden 's nachts de bungalow versierd. Dus 's morgens met opstaan was dit een geweldige verrassing. Aan het ontbijt kregen we alvast de eerste cadeautjes waaronder een geweldig mooi album, met allemaal leuke verhalen over ons, geschreven door de nodige familieleden en vrienden.Het alfabet helemaal op ons gericht en leuke foto's van familie en onze vakanties van de afgelopen jaren. Echt iets geweldigs om te krijgen. Dit heb ik dus ook vaak die ochtend laten horen.



Na het ontbijt heerlijk weer op pad gegaan naar Disney, met de veronderstelling dat het vandaag niet zo druk zou zijn. Nou volgens mij ging die dag echt iedereen naar Disney. Het was dan ook ontzettend druk. Dit had weer tot gevolg dat we vandaag niet zoveel konden doen. Onze kinderen hadden nog wel via Disney weten te regelen dat we een attractie mochten doen zonder daarvoor in de rij te staan. Dus dit werd de Space Mountain. Bij het Walt Disney Studio park mochten we allebei een drankje uitzoeken.



Om 3 uur hielden we het voor gezien en gingen vanaf Disney met de trein naar Parijs. Hier hebben we o.a. de Eifeltoren, Notre Dame, Sacre Coeur en de Arc de Triomphe gedaan. Tussendoor heerlijk gegeten op Monmartre. Hier hadden ze ook weer weten te regelen dat we een glas champagne kregen vanwege onze trouwdag.



Bij thuiskomst bleek er een groot laken voor het woonkamerraam te hangen met de tekst: Andre en Daphne al 25 jaar getrouwd.Ook nog eens voorzien van een aantal trouwfoto's van 25 jaar geleden en foto's van onze vakantie in Amerika 2 jaar terug. Binnen was het ook weer versierd met een slinger 25 jaar getrouwd, ballonnen, zelfs in onze slaapkamer hingen 2 slingers met rode hartjes en op bed lagen er rode en witte blaadjes gestrooid.

Als afsluiting van het weekend zijn we 's avonds nog heerlijk wezen eten bij Boris Beer. Ook daar werden we nogeens in het zonnetje gezet.
Ik kan alleen maar zeggen dat we een geweldig weekend achter de rug hebben.

4 opmerkingen:

  1. Andre en Daphne, wat een geweldige viering van julllie 25 jarig huwelijk. Heerlijk om het zo te vieren met je dochters en schoonzonen, en lol hebben jullie zeker gehad zo te lezen.

    Overladen met cadeaus e.d ....lekker.
    Parijs, goed eten, nou prachtig hoor.

    Nu nog maar 27 dagen en dan springen jullie in het vliegtuig, wat gaat de tijd hard.

    Hartelijke groet , Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Rick en Mandy,

    Ja wat hebben we het toch slecht, eerst een grandioos weekend achter de rug in Disney en vandaag over 4 weken zitten we in het vliegtuig op weg naar New York. Ons hoor je niet klagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. André & Daphne,

    Maak er een geweldige vakantie van! Wij zullen jullie volgen, wat natuurlijk niet wegneemt dat we alles 'life' nog keer willen horen zodra jullie terug zijn... :-D. Onder het genot van een hapje en een drankje in Eetcafe Boulevard misschien??

    xxx Rob en Nathsja

    BeantwoordenVerwijderen