vrijdag 12 maart 2010

Morgen over 2 weken naar Disneyland Parijs


Zo we zijn wel druk bezig met onze voorbereidingen voor Amerika. Maar wat we niet moeten vergeten is dat we morgen over 2 weken nog 4 dagen naar Disney gaan met Daniëlle, Kelly, Vincent en Ricardo. Dit gaat ook geweldig worden vooral omdat we 's maandags 25 jaar getrouwd zijn. Toch wel erg leuk om dit in Disney te vieren. De meiden zijn al steeds geheimzinnig aan het doen, dus er staat ons denk ik wel wat te wachten. Alleen maar leuk natuurlijk. We hebben voor die 4 dagen een bungalow gehuurd buiten Disney.Gisteren nog met André naar het ziekenhuis geweest, hij heeft vorige week tijdens zijn werk een botje in zijn hand gebroken. Dus gisteren voor controle terug en weer nieuw gips erom heen. Nu mag hij 23 maart weer terug voor een nieuwe afspraak. Dan maar kijken of het gips eraf mag blijven. Dat zal je altijd zien, net een paar weken voor Disney gebeurt er zoiets. Gelukkig hebben we voor Amerika nog zo'n 7 weken te gaan. Dus dan moet het zeker genezen zijn, tenminste daar hopen we wel op.

5 opmerkingen:

  1. Nou, dat is ook nog een lekker vooruitzicht! In Disney leef je toch altijd weer in een droomwereld, mag ook wel om je 25-jarig huwelijk te vieren!!!! Geniet ervan en alvast proficiat. Beterschap met de handbreuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Andre, heeft wel pech zeg. Nou, het zal wel goed komen. Bij zijn eerste reis naar the USA was zijn arm gebroken, dus dit is een eitje voor hem. Heel veel beterschap met de kanjer.
    Kus Brigitte en Walter

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Daphne en Andre ,

    Veel plezier in Disney en geniet ervan.
    Andre sterkte met je hand !!!

    Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is leuk zeg, om het daar te vieren. De foto's doen mij erg denken aan de appartementen waar wij jaartje terug ook zaten, toen we naar DLRP gingen !

    En wat gaat het ineens snel he, nog maar 7 weken en dan zitten we er al lekker ;-) ! Mooie foto trouwens, van die vrouw die aan het snorkelen is !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo allemaal,

    Ja het gaat nu heerlijk opschieten onze 4 dagen in Disney. We kijken er dan ook enorm naar uit.
    Even lekker met het gezinnetje genieten van al het moois wat Disney te bieden heeft.
    Verder hebben we nog maar 44 dagen te gaan tot onze vakantie. We zijn inmiddels al druk aan het aftellen geslagen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen